Tendències i estilisme, disseny de bany, íntim i activewear, coolhunting i branding, disseny de moda, i màrqueting y comunicació seran les temàtiques principals dels nous postgraus EATM.

A més de disposar de les eines per a dissenyar i confeccionar, estar atents a les necessitats diàries de la industria de la moda ha de convertir-se en prioritat. Per això des de EATM vam idear cinc nous postgraus que complementen la formació teòrica i pràctica sobre la creació de moda i que els donen als nostres alumnes una perspectiva completa del mercat.

Sota el lideratge de la dissenyadora Núria Mora, consultora en disseny d’esdeveniments de moda i Directora Creativa de 080 Barcelona Fashion, aquests cinc postgraus tindran la seva primera edició l‘octubre d’aquest any. Els cursos seran posats en pràctica per professionals d’alt nivell com Alex Agulló (XXL Comunicación), Gloria Jover (The Prints Community), Anna Ponsa (MissNobody), Belén Larruy (Guillermina Baeza), Dr. Emilio Llopis (To The Heart of Brands) y Carlos Vidal (Equipo Singular), entre d’altres, i comptaran amb la col·laboració de marques com Adidas, Nike, Yerse i WGSN.

El Postgrau en Disseny de Moda s’orientarà a estudiants que provinguin de diferents disciplines i àmbits d’estudi, i vulguin endinsar-se al món de la moda. Amb aquest públic en ment, el postgrau inclou formació en tendències, branding, comunicació i màrqueting de moda, i maneig comercial de col·leccions, així com eines per a afrontar els desafiaments del món globalitzat. Aquest postgrau, endemés, ofereix la possibilitat de realitzar un màster complementant-lo amb algunes de les noves titulacions.

“Els postgraus EATM han estat creats i dissenyats pensant en el vessant pràctic de la formació, és a dir, per a atendre la necessitat dels alumnes de conèixer, gràcies a professionals de la moda, com es desenvolupa la seva experiència en la vida real, què és el que les empreses requereixen a l’hora de captar talent”  – Núria Mora

Per la seva part, el Postgrau en Coolhunting i Branding permetrà conèixer i aplicar les eines d’investigació qualitativa que ofereix el coolhunting per a la predicció de tendències i desenvolupament de campanyes o col·leccions dins d’empreses de moda. A més, donarà formació en la creació de concepte de marca i de nous segments de consumidors.

Els dissenyadors també tindran la oportunitat d’especialitzar-se en un dels segments de major creixement: el disseny de bany, íntim, homewear i activewear. Aquest Postgrau es centrarà en els processos específics per a cada tipus de peça, brindant coneixements sobre teixits, patronatge, tendències i altres passos fonamentals de la confecció.

Els que vulguin conèixer més sobre la relació entre moda i mitjans de comunicació podran optar pel Postgrau en Marketing y Comunicació de Moda, que també instruirà sobre e-commerce, gestió de esdeveniments, anàlisis de feries de moda, relacions públiques e institucionals i sistemes de distribució.

El Postgrau en Tendències i Estilisme, en tant, s’enfocarà en comunicar visualment al consumidor, prenent com a eixos la creativitat i el poder de la imatge per transmetre una visió amb personalitat, posicionar a les marques i fer relluir els seus diferencials.