En dos anys acadèmics, el Cicle ofereix una formació multidisciplinària que abraça des de aspectes sociològics i de predicció de tendències, fins a procediments específics de confecció.

Ant una creixent quantitat d’esdeveniments, publicacions de moda i xarxes de difusió, el rol de l’estilista s’ha consolidat com una necessitat per a l’indùstria de la moda. Per això, per a fomentar la formació de nous professionals en el sector, EATM presenta el seu nou Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny d’Estilisme d’Indumentària.

Destacat per la Generalitat de Catalunya en la seva web d’estudis, el Cicle Formatiu consta de dos anys acadèmics i s’orienta a proporcionar una mirada multidisciplinària per aquells que cerquen desenvolupar-se en l’àmbit dels mitjans, de la consultoria o del trendforecasting, la recerca i l’anàlisi de les properes tendències per al sector de la moda.

Anant des de l’estudi i la pràctica del dibuix als més recents avenç tecnològics en el vestir, el Cicle Formatiu també donarà una mirada a la sociologia de les tendències, per a impulsar en els estudiants una comprensió integral de l’estilisme vinculat a fets socials i culturals de l’entorn.

Els coneixements pertinents al marketing de moda i les diferents etapes del procés de confecció i articulació de col·leccions també seran claus, així com aspectes que, des de ho teòric i ho pràctic, ajuden al futur estilista a inserir-se en el patronatge, el disseny assistit per ordenador, i tècniques, materials i procediments variats de colors, textures i formes.

El Cicle Formatiu, així com el curs en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa, es realitzarà en la nostra seu EATM de Passeig de Gràcia, 114 pral., una de les arteries comercials i culturals més importants de Barcelona, amb marques de renom com Prada, Stella McCartney, Louis Vuitton i Valentino.

Si t’interessa conèixer els requisits d’accés i especificitats del curs, visita la nostra pàgina d’Estudis. Per a obtenir més informació, contacta amb moc.m1597329835tae@o1597329835fni1597329835.