Si t’interessen les últimes tendències en moda, però vols saber què opinen els experts, el nou Blog EATM serà el teu lloc de referència

Des de l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda volem presentar-te una eina especial que hem ideat per a oferir-te el coneixement dels nostres experts i ajudar-te, així, a comprendre millor el funcionament de la Indústria de la Moda, el seu present i el seu futur.

D’aquesta forma, t’invitem a conèixer el nostre nou Blog de Moda, on t’informarem del know-how dels nostres professors per descobrir què hi ha al darrere dels últims crits de la moda, i que tu mateix puguis identificar quines tendències es quedaran aquest 2017.

El nostre Nou Blog serà el teu nou recurs informatiu i analític sobre les indústries de la moda i la bellesa. També et mantindrem informa’t sobre els esdeveniments i innovacions a nivell nacional i internacional. A més, des de la seva experiència i coneixement, els nostres professors s’encarregaran de revelar quines són les claus d’estil que mai fallen.

Des del Blog de Moda EATM també et donarem les novetats de la nostra Escola, aula d’extensió d’ESDi, i referent a Barcelona, on t’aproparem la paraula dels nostres experts, per conèixer-los millor, amb perfils en profunditat.

Et donem la benvinguda al nostre Blog i et convidem a acompanyar-nos en aquesta nova aventura.

Tu pots tenir alguna cosa a dir: Comenta quins temes i tipus de contingut t’agradaria veure. Et farem cas!

¡Esperem els teus comentaris!