Postgrado Joyería Creativa

FITXA

Crèdits: El programa complet consta de 30 crèdits ECTS.

Període Lectiu – Edició  Primavera: De Març a Juny 2018

Lloc d’impartició: ESDi Escola Superior de Disseny (Marquès de Comillas 81-83, Sabadell)

Modalitat: Presencial.

Idioma: Les llengües oficiales d’impartició del postgrau són el castellà i el català.

Accés: Accés mitjançant una titulació universitària o experiència laboral.

Sol·licita Informació

Sol·licita Informació

(especifica postgrau d’interès)

Descarrega

Descarrega el catàleg

POSTGRAU EN DISSENY DE JOIERIA 


 

 

PRESENTACIÓ

 

La joia com a complement ha anat guanyant terrè al món de la moda, ja no ens referim a un simple accessori, sinó que ha passat a formar part de la personalitat de l’individu i s’ha convertit en un objecte complementari a la indumentària, com veiem en les passarel·les, les revistes de moda, blogs…

Actualment, la joieria / bijuteria està a l’abast d’un ampli públic, podríem dir que s’ha socialitzat a causa dels processos i els llocs de fabricació que han aconseguit ajustar els preus i ampliar el target.

 


 

OBJECTIUS

 

  • La finalitat del postgrau és aportar els coneixements bàsics als alumnes per desenvolupar les habilitats necessàries per crear i dissenyar una col·lecció de joies innovadores i contemporànies, tenint presenti la seva posterior fabricació i sortida al mercat.
  • Adquirir coneixements d’estudi de mercat per conèixer els models actuals de consum, les tendències i poder valorar així la factibilidad del producte.
  • Saber dissenyar i elaborar una col·lecció de joies.
  • Aprendre tècniques, materials i acabats per a la fabricació de joies.
  • Conèixer les estratègies orientades al màrqueting i la comunicació als mercats.

 


 

PROGRAMA ACADÉMIC

 

El postgrau consta de 30 crèdits ECTS que conformen un total de 125 hores lectives.

S’estructura en 5 mòduls:

  • Història de la joieria i estudi de tendències (04 ECTS)
  • Sistemes de representació visual de joies (08 ECTS).
  • Materials i fabricació (08 ECTS)
  • Gestió, Empresa i Màrqueting (04 ECTS)
  • Projecte final de Postgrau (06 ECTS)

 


 

PROFESSORS, EXPERTS I COL·LABORADORS

 

Isona Ten - Directora del Postgrau

Isona Tingues va estudiar disseny industrial a l’Escola Superior de Disseny, ESDI i posteriorment joieria a la universitat de UCLAN a Anglaterra.

Ha treballat en diferents empreses de joieria, i actualment compagina la seva marca de joies My Shira (myshira.com) amb treballs de freelance i col·laboracions amb marques de moda.

Ricard Guixà

Doctor en Belles arts per la UB en l’especialitat d’imatge. La seva labor investigadora ha estat publicada en revistes especialitzades i presentat en congressos d’àmbit nacional i internacional.

Fotògraf independent, ha rebut diversos premis i beques en l’àmbit de la fotografia i el video. El seu treball ha estat exhibit i publicat en diverses institucions i galeries.

Professor de fotografia i video en ESDI des de fa 18 anys.

Carles Fité

Periodista i Social Mitjana Co-fundador de Marfi empresa de comunicació i màrqueting online i offl

Col·laborador en diferents mitjans de comunicació sobretot en l’àmbit del periodisme esportiu, encara que amb experiència en altres departaments com a informatius o musical. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació com el Diari Llaura, Catalunya Ràdio, Rac1, Cadena Copi o Punt Radio.

Joan Martin

Diplomat en Ciències Empresarials i MBA. Cofundador de l’agència MarfiCom, gerent en una cadena de supermercats i membre del consell assessor de la central de compres Grup DUSA. Especialista en comunicació 2.0, marca personal i màrqueting online.

Diego Bartolomé

Enginyer de Telecomunicacions i Doctor en aquesta mateixa especialitat per la UPC. Llicenciat en Administració i direcció d’empreses per la UAB i amb formació específica en emprenedoria per les escoles de negoci IE i EAE. Co-fundador de l’empresa Ta with you, S.L (tauyou.com) i amb experiència en el camp de la docència en diferents universitats com l’Escola Superior de Disseny ESDi i la UOC.

Violeta Comella

Dissenyadora de moda per l’escola Bau. Estudis en Styling per l’Escola “La Llotja” i curs d’especialització en comunicació amb proveïdors estrangers per l’Escola Felicitat Duce. Experiència professional com a dissenyadora de vestuari per a projectes com a “Pop Ràpid” o en estilisme per a Albiñana Films. Freelance Wardrobe Stylist per a projectes audiovisuals, publicitaris i editorials.


Admissions:

EATM | ESDi Barcelona.
Tel. (+34) 93 416 00 00
Fax. (+34) 93 237 74 74
Mail: info@eatm.com

Passeig de Gràcia, 114 pral. Barcelona