Postgrado en Bolsos

FITXA

Crèdits: el programa complet consta de 30 ETCS

Direcció Postgrau Bosses: Teresa Mayayo

Període lectiu: març 2019 al juliol 2019 

Beques i Ajudes: ESDI compta amb un programa de beques i ajudes per a aquest postgrau. Per a més informació, contacta amb info@esdi.com

Lloc d’impartició: EATM, Escola d’Arts i Tècniques de la Moda [ Passeig de Gracia 114 pral.]

Horari: Dilluns, Dimecres i dijous de 18:30 a 21:30

Modalitat: Presencial

Idioma: Les llengües oficials d’impartició del postgrau són el castellà i el català.

Accés: Accés mitjançant una titulació universitària, cicles formatius de grau superior o a través d’experiència laboral

Sol·licita Informació

Sol·licita Informació

(especifica postgrau d’interès)

Descarrega

Descarrega el catàleg

POSTGRAU EN DISSENY DE BOSSES

Des de bandoleres i bosses de mà a shoppers i motxilles, les bosses de mà són un dels elements que més es renoven dins el vestuari i, a la vegada, un dels que més varietat requereixen: no hi ha només una bossa de mà “estrella” per cada temporada, sinó per cada ocasió.

Accessori que impulsa una revolució, tant des de la moda femenina com de la masculina, les bosses de mà han esdevingut clau per a marques que es dediquen exclusivament a la marroquineria, i per a firmes d’indumentària que els cal integrar complements d’aquest tipus a les seves col·leccions.

El nostre Postgrau, per tant, conjuga coneixement sobre tendències amb competències pel que fa a manipulació de materials, línies, estructures, donant a l’estudiant la possibilitat d’atendre a las demandes d’estètica, funcionalitat i ergonomia.


 

OBJECTIUS

• Obtenir coneixements amplis sobre la indústria de la moda i la seva història, en concret de bosses i accessoris. Així com de la captació i anàlisi de tendències.

• Potenciar la creativitat conjuntament amb la conceptualització i estructura d’una col·lecció.

• Proporcionar les eines creatives i tècniques per dur a terme el concepte de creació d’una col·lecció i/o marca.

• Potenciar la creativitat conjuntament amb la conceptualització i estructura d’una col·lecció i/o marca prenent consciència dels recursos empresarial.

• Prendre consciència dels coneixements de gestió per poder ajustar la creativitat i creació d’una col·lecció/ marca als diferents perspectives que formen el sector de la moda per formar a un professional qualificat.

 

 


PROGRAMA ACADÉMIC

El postgrau consta de 30 crèdits ECTS que conformen un total de 125 hores lectives.

S’estructura en 5 mòduls:

 • Com entendre el món de la moda
 • Creació d’una col·lecció
 • Com fer arribar una col·lecció
 • Projecto final individual


 

SORTIDES PROFESSIONALS

 • Disseny de bossa i petita marroquinería
 • Product manager en el sector
 • Coolhunter en el sector
 • Patronista de bosses i petits complements
 • Il·lustrador de complements de moda
 • Tècnic de producció de marroquinería
 • Control de qualitat
 • Assessor de complements de moda
 • Estilisme

 


 

 

DIRIGIT A

Persones que es vulguin endinsar el món dels accessoris, aprofundir i actualitzar coneixements dels complements en moda.

Graduats en disseny de moda, interiors, gràfic, industrial, product managers, etc.

Graduats en Arquitectura, enginyeria o Belles arts amb inquietud per iniciar una carrera professional en el sector de la moda i complements.

Graduats en Màrqueting, Administració d’empreses, RRPP, que vulguin introduir-se i desenvolupar-se en el sector de la moda i complements.

Professionals del sector, sense titulació específica amb ganes de créixer professionalment dins del sector i acreditar la seva experiència professional.

 


PROFESSORS, EXPERTS I COL·LABORADORS

 

Teresa Mayayo - Directora del Postgrau

Va estudiar disseny de moda i patronatge a l’Escola Felicitat i Duce i School of Arts of Chicago (EUA). Volent tenir una visió àmplia de la indústria de la moda, va estudiar el Master en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny a l’Escola Superior de Disseny ESDi i un Master de Màrqueting i Comunicació en moda i luxe a la Universitat Complutense de Madrid. En 2015, després de diverses experiències en altres marques, presenta Clémence Flane, la seva pròpia marca de bosses de luxe.

Sandra Jiménez

Dissenyadora Sènior de bosses i accessoris en Uterqüe (Inditex). Fundadora de la marca de bosses Sandra Feckled. Formada com a dissenyadora en ESDi (Univeridad Ramon Llull) i en Saint MarCn’s University.

Irene Toledano

Patronista y desarrollo de productos de marroquinería en Louis Vuitton. Fue asistente de diseño en Devota y Lomba, y asistente de showroom en Max Mara.

Francesca Tur

Llicenciada en Publicitat i RRPP. Directora Creativa de Tendències. tv des de 2006, el primer canal de tendències urbanes en Internet. En el seu moment a dia està en contacte directe amb els nous talents i últims creadors per comunicar les seves marques, i col·leccions. A més col·labora amb l’agència The Hunter.

Javier Plazas

Un dels analistes de tendències amb major reconeixement en el panorama espanyol. Es va formar en l’estudi de les tendències en l’Institut Marangoni i IE Business School. Compagina el seu treball com a analista de tendències i Brand Manager amb el de professor de Masters i Cursos en diferents universitats.

Víctor Moreno

Responsable wholesale d’Espanya en Castañer. En la seva trajectòria professional ha treballat per a marques com Balenciaga i Givenchy. Ha estat responsable de vendes en OVO Studio Showroomi Manager European Law en Deloitte.

Inés Arroyo
Influencer nacional. A més de fundadora i directora creativa de Laagam. Ha treballat en empreses com Rabat Joies, Karen Boutique entre unes altres. Ha col·laborat en col·leccions càpsula amb La meva & Co i Xavier del Cerro Jewel
Javier Fernández

Director financer de Uterqüe

Paola Sasplugas

Fundadora i dissenyadora creativa de P D Paola. Formada en disseny de joieria en Central Saint Martins de Londres.


Admissions:

EATM | ESDi Barcelona.
Tel. (+34) 93 416 00 00
Fax. (+34) 93 237 74 74
Mail: info@eatm.com

Passeig de Gràcia, 114 pral. Barcelona