màster gestió de moda

FITXA

Crèdits: El programa complet consta de 60 crèdits ECTS.

Direcció: Beatriz Bayo.

Duració: Un any acadèmic

Lloc d’impartició: EATM, Escola d’Artes i Tècniques de la Moda / Passeig de Gràcia 114 pral.

Horari: Dilluns, dijous i divendres, de 19:00 a 22:00 hores.

Modalitat: Presencial.

Idioma: Possibilitat de cursar el Màster en castellà o en anglès.

Convocatòries: 

 • Convocatòria en anglès: abril 2019.
 • Convocatòria en castellà: octubre 2019.

Accés: Accés mitjançant una titulació universitària, cicles formatius de grau superior o a través d’experiència laboral.

Sol·licita Informació

Sol·licita Informació

(especifica màster d’interès)

MÀSTER EN GESTIÓ DE LA INDÚSTRIA DE LA MODA I EL DISSENY (MANGO)


 

PRESENTACIÓ

Com les tendències, la indústria de la moda es troba en moviment constant. Models de negoci que caduquen, mètodes d’apropament a nous perfils de client, formes de construir les marques que ja no garanteixen un lloc sòlid en el mercat. Per això, comptar amb una formació multidisciplinària en gestió de moda i disseny és fonamental per a identificar les necessitats  del públic i entreveure las possibilitats que hi ha al seu darrere.

El Màster en Gestió de Moda, en col·laboració amb la multinacional MANGO, et permet interaccionar la creació i la innovació amb el màrqueting, la comunicació i la tecnologia, sense deixar de fer èmfasi en les claus legals, logístiques i econòmiques que articulen tota empresa.

A través d’aquest equilibri de mirades, la nostra formació en fashion management es preocupa no solament del producte en sí, el seu grau d’originalitat i la eficàcia de la seva execució, sinó també pel contacte amb el públic, des del moment en què aquest coneix la existència del producte fins el de la seva adquisició. Així mateix, pel fet de comptar amb professionals i executius de nivell, el màster en gestió de moda atorga una oportunitat de professionalització única per aquells que tinguin desig d’inserir-se en una indústria d’especialització en creixement.

 


 

OBJECTIUS

El Màster en Gestió de les Indústries de la Moda i del Disseny planteja una especialització dins l’àmbit contemplant els següents objectius bàsics:

 • Formar professionals en el context internacional, específic i dinàmic de l’indústria de la moda, dins l’àmbit del màrqueting, les finances i l’estratègia empresarial, aportant una visió contemporània de caràcter multidisciplinar.
 • Desenvolupar les habilitats directives i analítiques necessàries per portar a cap projectes empresarials en un entorn global, en el que l’ús de les noves tecnologies, la creativitat i la innovació, juntament amb la responsabilitat social i ambiental, resulten fonamentals.
 • Proporcionar les eines per permetre a l’alumne identificar i anticipar els canvis en els estils de vida i les preferències dels consumidors, així com les tendències actuals i emergents, a través de l’experimentació creativa i la recerca.
 • Potenciar la comunicació 2.0 i/o les xarxes socials com plataforma, plantejant una nova visió de la gestió d’equips i del desenvolupament de las polítiques col·laboratives, networking.
 • A través de l’estudi de projectes reals (cas MANGO) i del contacte directe amb professors directius d’empresa, l’estudiant obté una visió real i de primera mà d’un sector en canvi constant, i adquireix la capacitat d’anticipació i identificació d’oportunitats de mercat.
 • El Màster pretén aportar les següents competències transversals:
  • Saber aplicar els nous sistemes de gestió.
  • Comprendre el flux de producció.
  • Saber actualitzar continguts pel que fa als temps del procés.
  • Aplicar controls de gestió, logística i operacions.
  • Entendre la globalització i el seus efectes a l’empresa.
  • Conèixer les actuals eines de comunicació per poder arribar al consumidor.

 


 

DIRIGIT A

La formació en gestió de moda va dirigida a graduats universitaris en disseny de moda / tèxtil o ciències empresarials, que tinguin interès en ampliar els seus coneixements en gestió de productes i empreses de la moda. Així mateix està orientat a professionals vinculats al sector, que vulguin actualitzar la seva formació en les noves tècniques de gestió i en el coneixement dels mercats.

 


 

BRAND PARTNER

màster gestió de moda mango

 

CONTINGUT

El Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i del Disseny complementa la formació específica en merchandising, logística i aspectes legals, fiscals i financers amb coneixements dels processos creatius de la moda, l’anàlisi de les tendències i la comprensió de les implicacions sociològiques de la moda.

Elements com el màrqueting digital, les estratègies de mitjans i la publicitat igualment formen part d’un programa que busca, de la mà de la multinacional MANGO, generar una aproximació multidisciplinària a la indústria, des de les seves diferents vessants.

 


 

Admissions:

EATM | ESDi Barcelona.
Tel. (+34) 93 416 00 00
Fax. (+34) 93 237 74 74
Mail: info@eatm.com

Passeig de Gràcia, 114 pral. Barcelona