Sol·licita Informació

INSCRIU-TE!


FITXA

Direcció: Montse Guals

Dates: del 2 al 12 de juliol

Horari: 4 dies a la setmana en horari matutí, de 10 a 14 hores

Preu: 480 euros. Alumnes i alumni ESDi i EATM compten amb un 25% de descompte

Lloc: Passeig de Gràcia, 114 pral.

Certificat d’assistència i  aprofitament d’EATM

Professorat: Montse Guals, Jaume Vidiella

 

CURS D’ESTIU EN PERSONAL SHOPPER I ASSORAMENT D’IMATGE

DESCRIPCIÓ

 

Transmetre una imatge personal correcta en l’actualitat és fonamental tant en l’àmbit professional com a privat. L’èxit professional està connectat a la imatge, i són els assessors i personal shoppers els encarregats de construir-la mitjançant l’aplicació de les eines que la constitueixen, com són la Iconología, el test de color o l’anàlisi antropométrico. També cal tenir un coneixement del sector de la moda, l’estètica, la bellesa i els complements. De vital importància és també el coneixement i aplicació del protocol i el saber estar.
 

OBJECTIUS

_Capacitar en la utilització de les eines fonamentals que utilitza l’Assessor d’Imatge i el Personal Shopper en la seva professió per dissenyar la imatge adequada, depenent de l’àmbit i lloc.

_Formar professionals que dominin els codis, tant d’imatge externa, és a dir indumentària, bellesa i complements, com els quals configuraran el saber estar, tenint en compte l’àmbit sociològic i econòmic en el qual s’inscriu l’assessoria d’imatge.

_Acostar a l’alumne al coneixement del sector de la moda i la bellesa, un àmbit en constant moviment, que necessita professionals amb capacitat per avançar-se a les tendències i adaptar-les a les necessitats específiques de cada client.

ESTRUCTURA ACADÈMICA

El curs en Estilisme i Personal Shopper consta de 32 hores lectives. 

Les hores d’esforç i dedicació de l’alumne es plantegen en una proporció 1:2, és a dir, dues hores d’esforç personal per cada hora lectiva. El curs d’estiu en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper 32 hores conforma el Modulo del Curs d’especialització en Asesoria d’Imatge Personal i Personal Shopper. Aporta les eines necessàries per realitzar l’assessoria d’imatge personal així com els codis fonamentals per a l’acompliment de la professió.

• Imatge Personal 
• Personal Shopper
• Tècniques iconológicas
• Estètica, tècniques avançades. Luxe i bellesa
• Visagismo, perruqueria i maquillatge
• La comunicació, el protocol i el saber estar.