Sol·licita Informació

INSCRIU-TE!


FITXA

Direcció: Jaume Vidiella

Dates: del 2 al 12 de juliol

Horari: 4 dies a la setmana en horari matutí, de 10 a 13:30, o 4 dies a la setmana en horari de tarda de 17:00 a 20:30

Preu: 480 euros. Alumnes i alumni ESDi i EATM compten amb un 25% de descompte

Lloc: Passeig de Gràcia, 114 pral.

Certificat d’assistència i  aprofitament d’EATM

 

CURS D’ESTIU EN ESTILISME GLOBAL DE MODA

 

DESCRIPCIÓ

 

El curs d’estiu d’estilisme global de moda capacita al participant en l’adquisició de metodologies de desenvolupament de projectes visuals en el camp de l’estilisme de moda. L’estilista ha de conèixer en profunditat les tendències globals i sectorials, així com les eines d’anàlisi que empra la sociologia per determinar els imaginaris identitaris.

L’estilista, per desenvolupar imatges de forta identitat visual, ha de tenir un bagatge cultural ampli i profund alhora. Per això el curs realitza una immersió en l’àmbit d’àrees d’estudi transversals com són la política, l’economia, la innovació o l’art i la cultura, tot això mediatitzat pel coneixement i ús dels nous mitjans tecnològics i científics.

D’altra banda ha de reconèixer la funció de les diferents figures professionals que participen en el desenvolupament de projectes d’estil, ja siguin editorials, catàlegs, fashion-films, o vídeo-clips. El curs proposa la pràctica real amb la realització de diferents projectes que apropessin a l’alumne a les dinàmiques pròpies de la generació d’imatges (photoshoot de moda, moodboards, transformació de peça, fotografia, mitjans audiovisuals).

 

OBJECTIUS

_Proporcionar el coneixement necessari sobre els processos tecnològics, socials i artístics fonamentals per entendre i construir l’imaginari visual d’una marca.

_Adquirir metodologies de desenvolupament de projectes multidisciplinaris en els quals es contempli una visió calidoscòpica de l’entorn fent èmfasi en l’aplicació de les noves tecnologies en la imatge final.

_Que l’alumne adquireixi les competències i habilitats tècniques per a desenvolupar projectes audiovisuals innovadors que li posicionin línia amb les tendències en la indústria global de la moda.

_ Capacitar en la gestió de totes les fases del procés creatiu, des de la idea inicial fins a la realització final.

ESTRUCTURA ACADÈMICA

 

El curs d’estiu consta de 32 hores i s’estructura en tres àrees:

_Noves perspectives de la sociologia de les tendències

_Cultura i moda

_Estilisme global

 

Inscriu-te!